COM ARRIBAR

Per contactar al correu electrònic: lesorenetes07@gmail.com o pel telèfon: (+34) 649 914 991

La casa Les Orenetes es troba a la barriada de l’Hostal, dins el municipi de Sant Jaume dels Domenys. La casa està situada en plena naturalesa però, al mateix moment, també la situem enmig d’una important xarxa de comunicacions que fa que accedir-hi sigui ben senzill.

Si veniu de les comarques de Barcelona, tan sols haureu d’anar per l’autopista AP-7 en direcció a Tarragona fins a la sortida número 30, Santa Margarida i els Monjos. Després per la N-340 fins a l’Arboç i un cop allí la carretera direcció Sant Jaume dels Domenys us portarà fins a Les Orenetes.

En aquest trajecte o si veniu de les comarques de Lleida també teniu la possibilitat d’enllaçar l’autopista AP-7 amb l’AP-2 fins a la sortida de la Bisbal del Penedès, la número 12, la qual és a tan sols cinc quilòmetres de la casa. Només sortir de l’autopista cal girar a l’esquerra direcció Llorenç del Penedès i quan arribeu a la rotonda de El Papiolet cal anar direcció l’Hostal.

Des del Vendrell cal arribar al poble de Sant Jaume dels Domenys mitjançant una carretera comarcal que uneix les dues poblacions. Un cop arribeu a l’entrada del poble, heu de girar a l’esquerra després del semàfor que hi ha davant de l’església. Recorrereu dos quilòmetres per una carretera entre vinyes i trobareu una rotonda; agafeu la primera sortida la qual us portarà a la barriada de l’Hostal.

Hostal 12, Sant Jaume dels Domenys (Tarragona) – PT-00273 – Tel. 9


    Sol·licitar Reserva

    LOPD


    Comunicació i màrqueting per a cellers i empreses del món del vi i el cava