QUÈ FER-HI

Per contactar al correu electrònic: lesorenetes07@gmail.com o pel telèfon: (+34) 649 914 991

ACTIVITATS AGRÍCOLES I RAMADERES


A LES ORENETES es poden practicar una gran quantitat d’activitats agrícoles o ramaderes. Una de les principals activitats que hi podem trobar és el conreu de la vinya . Així doncs, els usuaris de l’explotació podran viure l’experiència de la verema i prendre part en el procés de l’elaboració del vi, podran contemplar com la vinya es despulla, canviant així de color, i observar com, per què i amb què es fa la poda dels ceps. Amb l’arribada de la primavera, els hostes podran viure l’experiència de l’esporga.
Els usuaris de l’explotació també poden gaudir d’una altra activitat agrícola: l’hort . Aquest cultiu està situat a pocs metres de la casa i consta d’una gran varietat d’hortalisses de temporada, així doncs, els usuaris podran plantar, cultivar i adobar les hortalisses i observar com aquestes creixen fins a poder collir-les i degustar-les; com és el cas de l’escalivada i els calçots.
Una altra activitat és el conreu de les oliveres ; amb ella, els usuaris podran experimentar la recol•lecció d’olives coneixent les eines que s’utilitzen. Al mateix temps, podran conèixer el procés d’elaboració de l’oli.
L’explotació també consta de camps d’ametllers i garrofers . Aquest tipus de cultiu minoritari també podrà ser un reclam per als nostres usuaris ja que podran conèixer el cicle de vida d’aquests arbres així com també la seva flor, el seu fruït, les tècniques agrícoles que s’utilitzen per a tractar la terra, etc.
Per altra banda, els usuaris, si ho desitgen, podran visitar la granja porcina i donar menjar als porcs. Aquesta activitat agrada molt als més menuts. Així com també observaran els ramats d’ovelles que pasturen pels camps de les rodalies.

 

 

ACTIVITADADES DE TRANQUILIDAD

Contemplar el paisaje sentado en la terraza
Pasear rodeado de viñedos hasta la “Bassa Gran”, el “Relliscall de Cal Suc” o el “Fondo de Can Pau” (RUTA DESCOBRIMENTO DEL MEDIO)
Ir en bicicleta por los caminos que rodean la casa, siguiendo la RUTA PARA CANSARSE O RUTA “FONDO” DE CAL PAU
Entrar en la montaña y buscar setas, espárragos…
Reservar un massatge antiestrès o circulatori (a la casa)

 

 

AGAFANT EL COTXE PUC ANAR …

A l’AQÜEDUCTE ROMÀ de Sant Jaume (2.5km). Al mateix municipi hi trobarem altres llocs d’interès com l’església parroquial amb una pica baptismal datada del S.VIII i IX. També podrem anar a visitar l’Ermita dels Arquets, documentada des de l’any 1636 o la Torre de Lletger de l’any 1000 que serví de vigilància per al castell, avui en dia sols en queden les restes.
A PORT AVENTURA. Centre temàtic que es troba a 45km de la casa, uns 40 minuts en cotxe. Agafant l’autopista AP-7 en direcció a Tarragona heu d’agafar la sortida de Salou / Vila-seca, la número 35.A pocs quilòmetres de la sortida trobareu aquest magnífic parc temàtic.
A JOAN SARDÀ, és una empresa familiar dedicada a l’elaboració i criança de vins i caves que ensenya les seves instal·lacions a tothom que ho desitgi. Les visites tenen una durada de 1h, prèvia reserva al telèfon 638045134. Per arribar a les bodegues, dirigir-se a Sant Jaume i d’allà agafar la carretera direcció Vilafranca, al quilòmetre 8.1 (abans d’arribar a la Múnia) trobarem un trencall a mà esquerra que ens portarà a les bodegues.
Al PITCH AND PUTT. El camp es troba a 2.5km de la casa. Arribar a Sant Jaume i agafar la carretera direcció Llorenç. Un cop allí, heu de seguir per una altra carretera comarcal direcció Banyeres del Penedès i en aquella mateixa carretera hi trobarem el Pitch&Putt de nou forats (amb doble distàncies). El recorregut té dos forats de 120 metres i dos més de 100 metres. Compta amb un circuit d’aigua recirculada per al seu reg, no afectat, d’aquesta manera, per les restriccions d’aigua. Telèfon de contacte: 977-678272.
Al MUSEU PAU CASALS; un dels millors violoncel•listes del segle XX i reconegut internacionalment com un dels millors intèrprets i directors d’orquestra del seu temps. Avui, es pot visitar la que va ser la casa d’estiueig que el mestre tenia al passeig marítim de Sant Salvador, datada de 1910. Per arribar-hi, des de Sant Jaume, direcció el Vendrell i d’allà, per la N-340 direcció Tarragona, sortir a Sant Salvador. Des de la casa hi ha una distància de 10km. Telèfon de contacte 977-684276.
Al MUSEU DEU FONT, inaugurat l’any 1995 a la vila del Vendrell. El conjunt d’obres que s’hi exposa fou donat per l’antic notari de la vila, el senyor Antoni Deu Font, el qual va arribar a reunir més de 2.800 peces entre pintura, dibuixos i aquarel•les; escultura; vidre de Nancy i vidre bufat català; ceràmica contemporània, rajoles d’arts i oficis i pots de farmàcia; morters gòtics; mobiliari d’època; art religiós format per peces d’orfebreria, talles religioses, catifes, bacines, casulles, reliquiaris, rosaris…, Telèfon de contacte 977-666308
A AQUALEON, un gran parc aquàtic i dos safaris ofereixen als seus visitants una varietat d’ofertes d’oci úniques amb l’aigua i els animals com a elements principals. Aqualeon està situat a Albinyana i per arribar-hi haurem d’anar direcció la Bisbal, un cop allà, direcció el Vendrell per la carretera de Valls. Abans d’arribar al Vendrell, trobarem l’indicador que ens portarà cap a Albinyana i d’allí fins al parc.
A LÀCTICS FOIX, una granja de vaques situada a la població de Torrelles de Foix, a tan sols 15 quilòmetres de la casa. Els hostes que ho desitgin podran apropar-s’hi i descobrir la vida d’aquests animals. Podran passejar-se per la granja, munyir les vaques i, per finalitzar la jornada, degustar productes derivats de la llet, com és el cas dels iogurts, el mató o el formatge fresc.


    Sol·licitar Reserva

    LOPD


    Comunicació i màrqueting per a cellers i empreses del món del vi i el cava